Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، احمد کریمی در مراسمی که به مناسبت نخستین سالگرد دانشمند شهید محسن فخری زاده با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده این شهید والامقام و مسوولان کشوری، استانی و شهرستانی در شهر آبسرد از توابع شهرستان دماوند و در محل شهادت این شهید بزرگوار برگزار شد، اظهار داشت: شهید محسن فخری زاده علاوه بر مباحث هسته ای در سایر بخش ها نیز فعالیت داشت که بخش زیستی از جمله فعالیت های این شهید بزرگوار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با شیوع بیماری کرونا در کشور، این دانشمند شهید فعالیت خود را در زمینه واکسن کرونا آغاز کرد و از همان ابتدا به ساخت کیت کرونا پرداخت.

این مقام مسوول واکسن فخرا را حاصل مدیریت و آینده نگری شهید فخری زاده دانست و بیان کرد: ایشان ۶ ماه قبل از ورود کرونا، پیش بینی کردند که یک حادثه زیستی در جهان اتفاق خواهد افتاد.

کریمی افزود: در شهریور سال گذشته، واکسن را ارائه کردیم که نخستین پلتفرم کشته شده ویروس بود و بعد از تست های اولیه، شهید فخری زاده اصرار داشت که واکسن را به خودشان تزریق کنیم اما پس از شهادت ایشان نخستین تست فخرا بر روی فرزند این شهید انجام شد.

مدیر پروژه واکسن فخرا با تاکید براینکه شهید فخری زاده  به افق علم و افق های مرزشکنانه نگاه می کرد اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم این فعالیت علمی را ادامه داده و به دست مردم برسانیم.

 آیین رونمایی از اِلمان «شهید محسن فخری‌زاده» همزمان با اولین سالگرد شهادت این دانشمند هسته‌ای و با حضور فرزندان شهید فخری‌زاده، سردار جعفری معاون بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سردار شیخی مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان تهران، مسئولان شهرستان، خانواده معظم شهدا و جمعی از اهالی شهر آبسرد برگزار شد.

اِلمان شهید فخری‌زاده به منظور اجرای نماد انرژی هسته‌ای آهنی با ۱۲ عدد پرنده با رنگ‌آمیزی اپوکسی لوله‌ها، فرم پرتره و پرنده‌ها و همچنین سه گروه نماد انرژی هسته‌ای اجرا شده است.

امام جمعه آبسرد نیز در این مراسم اظهار داشت: شهید فخری زاده یکی از پنج شخصیت ایرانی بود که نامش در فهرست ۵۰۰ نفر قدرتمند ترین افراد جهان از سوی نشریه آمریکایی منتشر شد.

حجت الاسلام و المسلمین سیداحمد میرشریفی، ادامه داد: ایشان دانشمندی کم‌نظیر و توانا بود و با وجود آنکه تلاش می‌کرد نشانی از او نباشد اما تمام همت خود را گذاشت تا قوی ترین ظرفیت بازدارندگی را برای ایران و جهان اسلام ایجاد کند .

وی خاطرنشان کرد: در این مسیر آرام و بی صدا ولی مشتاقانه تلاش نمود و تا پای جان ایستاد که به فرموده رهبر معظم انقلاب شهادت نتیجه مجاهدت های علمی ایشان بود.

شهید محسن فخری‌زاده معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و ریاست سازمان پژوهش‌های نوین دفاعی روز جمعه هفتم آذر ۱۳۹۹ به دست عوامل تروریست در آبسرد ترور شد و در این حادثه این دانشمند هسته‌ای و همراهانش هدف قرار گرفتند.

برچسب‌ها شهرستان دماوند استان تهران محسن فخری‌زاده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان دماوند استان تهران محسن فخری زاده شهرستان دماوند استان تهران محسن فخری زاده شهید محسن فخری زاده شهید فخری زاده هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۵۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود دسترسی محلی مناطق ۲ و ۴ با احداث تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: تکمیل و احداث پروژه تقاطع غیرهمسطح نیک‌اندیش سبب بهبود دسترسی محلی میان مناطق ۲ و ۴ شهری قم خواهد شد.

عباس حلوایی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم در خصوص عملیات عمرانی پروژه تقاطع غیر همسطح بلوار صدوقی و محور فردوسی اظهار کرد: این طرح از آن پروژه‌هایی است که طراحی آن به شکل سه سطح و با توجه به تصمیمات شورای ترافیکی استان گرفته شد و در حال حاضر ساخت روگذر به عنوان اولویت اول در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه در این پروژه حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی حاصل شده و مبلغ قرارداد ۱۶۰ میلیارد است، افزود: معارضاتی در این تقاطع وجود داشت که مربوط به بحث تأسیسات و مسائل ملکی بود، به لطف خداوند بیش از ۹۰ درصد این معارضات رفع شد و تنها مسئله وجود یک لوله گاز باقی مانده است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: چنانچه این مسئله نیز حل شود تمام ستون‌ها علم می‌شود و عرشه سمت فردوسی تکمیل خواهد شد تا در نیمه اول سال جاری به پایان برسد.

حلوایی‌زاده اضافه کرد: پروژه بعدی تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش است که موجب ارتباط بهتر بین مناطق ۲ و ۴ است.

وی با اشاره به اینکه تقاطع نیک‌اندیش پیشرفت فیزیکی ۳۳ درصدی دارد، تاکید کرد: مبلغ اولیه قرارداد ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است و همه در تلاش هستند تا در سال جاری به بهره‌برداری برسد و دسترسی‌های محلی میان این دو منطقه شهری قم بهتر شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم ادامه داد: این پروژه یک پل روگذر است که از بلوار سردار سلیمانی عبور و در سمت منطقه دو نشست می‌کند.

حلوایی‌زاده گفت: عرشه‌سازی در سمت قمرود شمالی صورت گرفته است و اگر به نتیجه برسد در سمت بلوار سردار سلیمانی مدتی انسداد ترافیکی ایجاد می‌شود تا ستون‌ها تعبیه شود.

وی افزود: انجام این پروژه در زمان بروز سیل نیز مشکلی ندارد و مجوزهای لازم از شرکت آب منطقه‌ای را کسب کرده است؛ ساخت این پل مورد تاکید این شرکت برای عبور بهتر سیلاب است.

کد خبر 749829

دیگر خبرها

  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • چهره خندان ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری + عکس
  • تصاویری از علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم سالگرد شهید مطهری/ محسن هاشمی هم آمد
  • (تصاویر) ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری
  • باغ مشاهیر ابر پروژه‌ای برای تمام مردم شهر است
  • روند ۴۰ پروژه شاخص شهر را به‌صورت جزئی بررسی می‌کنم
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • 90 درصد «ناریا» با محوریت یک شهید هسته‌ای تصویربرداری شد
  • بهبود دسترسی محلی مناطق ۲ و ۴ با احداث تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش